fbpx Spørgsmål og svar | hunique.dk

Spørgsmål og svar

Hvem er vi:

 

Hunique.dk er en webshop for den kvalitetsbevidste og kræsne dyreejer, som ikke ønsker, at gå på kompromis når det handler om deres dyr. 

Vi har hovedsageligt udstyr, tilbehør, foder og meget mere til hund og kat. Har du en kanin, elsker du at fodre fugle i haven og har du brug for en gave til dig selv eller en du har kær - så kan vi også klare det. 

 

Vi elsker i særdeleshed hunde, og lægger stor ære i, at have et sortiment, som er alsidig, fuld af omtanke og kvalitet og målrettet, så vi kan tilbyde noget til alle størrelser og racer. 

Vi skræddersyer gerne løsninger, og hjælper, hvis I søger noget specielt. 

Hvis min hund skal skifte over til Essentials hundefoder, hvor lang tid skal min hund så bruge til, at vende sig til det nye foder?
- En overgang på 4-7 dage er det optimale, men du kan skifte fra dag til dag. 

Har i produkter, som er kornfrie til voksne hunde?
- Alle vores varianter er uden korn, majs, ris og soja med undtagelse af Essential Balance. 

Benytter i farvestoffer i produkterne?
- Nej, farven på kroketterne stammer udelukkende fra råvarerne. 

Min hund er lige rund nok - har i et produkt som i kan anbefale til den?
- Ja her anbefaler vi Essential CONTOUR, som er særligt udviklet til hunde, der skal tabe sig eller har svært ved at holde vægten. Essential Contour kan med fordel også bruges til hunde, der er kastrerede eller steriliserede.

Jeg kan ikke finde det jeg søger på jeres webshop - kan jeg kontakte efterspørge denne specifikke vare hos jer?
- Ja, du er mere end velkommen til, at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for, at hjælpe dig med at anskaffe det ønskede produkt.

Har i legetøj, som er beregnet til store hunde, og som er slidstærkt?
- Ja generelt er vores legetøj meget slidstærkt, og vi har flere produkter at vælge imellem, som egner sig fint til store hunde. Kontakt os hellere end gerne, så vi kan rådgive i forhold til, hvad der vil være godt at anskaffe.