Vi tænker på miljøet med Re-Zip emballage

Der findes super gode eksempler på, hvordan emballager kan produceres så de forurener mindre, men ligesom med sugerør og andet service, så er engangsprodukter bare ikke den rigtige løsning. Miljøet bliver belastet unødigt hver gang der skal produceres nyt.

RE-ZIPs bæredygtige emballager produceres med omtanke for både miljø, mennesker og dyr, og hver gang de genbruges, spares miljøet for engangsemballage.

RE-ZIP udspringer fra et koncept som vi i Danmark har stiftet bekendtskab med siden 1942, nemlig forgængeren til det nuværende pantsystemet for flasker. RE-ZIPs cirkulære emballage kan på tilsvarende vis genbruges flere gange, idet kunder returnerer dem, blot ved at smide den gennem sprækken i en af de mange røde postkasser rundt om i Danmark eller på posthuset.

Vi er vant til at smide engangsemballage i papcontaineren – men selvom materialet genanvendes, går en vis mængde materiale til spilde. Derudover skal der bruges store mængder olie og elektricitet, når affald skal indsamles, behandles og ikke mindst transporteres mellem de mange anlæg, der først udvinder og raffinerer råmaterialet og dernæst producerer nye emballager.

Af denne grund er det bedre at genbruge emballagen igen og igen, inden den smides til genanvendelse. Derfor opererer RE-ZIP efter princippet genbrug før genanvendelse – på engelsk reuse before recycle.

Hvad skal du gøre:

Med Re-zip sparer du miljøet for en hel masse engangsemballage – faktisk op mod 30 stk.

Det eneste du skal gøre, er at vælge RE-ZIP når du står i indkøbskurven.

Så pakker vi din ordre i en RE-ZIP genbrugsemballage. 

Ordren sendes som normalt med GLS eller PostNord.

 

Det er nemt og hurtigt at returnere emballagen. Du skal folde genbrugsemballagen sammen – vær opmærksom på at flippen med returadressen skal bukkes ud og adresselabelen med dit navn skal fjernes.

RE-ZIP emballager kan returneres fra over 7000 steder i Danmark – helt uden porto. Det fungerer således:

  1. Download RE-ZIP appen i App Store eller i Google Play,
  2. Brug appens kortfunktion til at finde nærmeste returpunkt.
  3. Så snart du er nået frem til returpunktet, scannes koden på emballagen i RE-ZIP appen.
  4. Din RE-ZIP emballage er nu klar til at blive sendt afsted!
  5. Når din emballage er kommet retur vil du modtage en rabatkode til dit næste køb hos os. 

Vær opmærksom på, at:

Vi ikke kan sende varer såsom store fodersække, bure og bokse til mig, samt store hundekurve mm – vælger du RE-ZIP sørger vi blot for ikke at trække de 15 kr for løsningen. 

Er emballagen på dit valgte produkt af pap, kan den blive trykket under transporten. 

Emballagen vælges på eget ansvar.