på hunique.dk
 på hunique.dk
 på hunique.dk
 på hunique.dk
 på hunique.dk
 på hunique.dk
Orbiloc Dog Dual på hunique.dk
Orbiloc Dog Dual på hunique.dk
Orbiloc Dog Dual på hunique.dk
Video

Orbiloc Dog Dual - Gul

Pris
209,00 DKK
Farve
Del på

Orbiloc Dog Dual er en højkvalitets LED-hundelygte til halsbåndet, selen og vesten.

Lygten gør din hund synlig i mørket, så førere af biler, scootere og cyklister kan tilpasse deres hastighed i god tid og nærme sig forsigtigt.

Orbiloc Dog Dual hjælper dig også selv med at holde øje med din hund i mørket. Med de 10 forskellige farver kan du endda markere flere hunde for at skelne dem.

Lygten er sigtbar fra op til 5 km, 100% vandtæt (IPX8), slagfast og tåler ekstreme temperaturer. Det gør den velegnet selv til vilde eventyr.

Med Orbiloc Dog Dual vil du opleve, at du og din hund kan bevæge sig trygt og sikkert ude. Uanset tiden på året og dagen.

Dansk design og produktion:

Orbiloc producere i Aarhus, Danmark. Da Orbiloc-sikkerhedslygten lever op til de højeste standarder indenfor holdbarhed, synlighed og kvalitet, har den i mange år været velkendt hos militæret. Faktisk tror vi så meget på vores produkt, at vi yder tre års garanti.

Det unikke design af linsen gør den synlig i en bue på 270 grader, hvilket gør din hund synlig fra alle sider. Lygtens styrke lyser omgivelser op for dig – selv når lyset ikke er rettet direkte mod dig.

Designet er moderne og slankt med en vægt på 25 gram. Dette betyder, at den ikke vil være i vejen for din hund, selv når den lægger sig ned eller ruller sig over selve lyset. Brugervenligheden på Orbiloc Dog Dual er også i top. Du vælger, hvilken funktion du ønsker at bruge, ved at dreje funktionsvælgeren til højre eller venstre. Her vil den blinke (..) eller give et konstant lys (-). Batteriets levetid er 100 timer ved konstant lys og 250 timer ved blink.

Orbiloc Dog Dual er 100% vandtæt og giver din bedste ven mulighed for at bade eller lege i sneen med lygten på. Orbiloc Dog Dual er IPX8 godkendt. IPX indikerer, hvor resistent et produkt er imod dråber, regn eller mod at blive dyppet i vand. Orbiloc Dog Dual opnår det højeste niveau indenfor denne certificering (IPX8), hvilket betyder at lygten kan holde til at være under vand i en længere periode. Orbiloc Dog Dual er blevet testet i en tryktest under vand, hvor den blev udsat for 11 bar, som svarer til en dybde på 100 meter i en time. 

Fastgørelse:

Orbiloc Dog Dual inkluderer Orbiloc Quick Mount og Orbiloc Adjustable Strap, som udgør basisfastgørelsen på Orbiloc Dog Dual.

Orbiloc Quick Mount Adjustable

Orbiloc Quick Mount Adjustable gør det nemt og hurtigt at  fastgøre og flytte din Orbiloc Dog Dual til halsbånd, hundesnor eller seletøj. Quick Mount Adjustable kan justeres i længden, hvilket forhindrer dit udstyr fra at blive skadet. 

Orbiloc Quick Mount Adjustable består af to dele. Orbiloc Quick Mount og Orbiloc Adjustable Strap.

Orbiloc Adjustable Strap er lavet af silikone-gummi, som er den type gummi, der er mest hårdfør overfor ekstreme miljøer, sollys og temperaturer.

Nem og hurtig justering

De 4 justeringshuller gør det nemt og hurtigt at justere stroppen, sådan at Orbiloc-lygten kan fastgøres på alle typer halsbånd – uanset bredde eller tykkelse, uden at klemme og efterlade mærker på dem.

Skridsikre ribber

De skridsikre ribber på Orbiloc Adjustable Strap sikrer, at Orbiloc-lygten sidder fast og ikke glider for meget, selv når lygten fastgøres på et tyndt halsbånd.