Snacktid

Lækker pose med snacks og vådfoder.

Lækker med lækker på

Passer mig perfekt

Bamseglad

Jeg er bamseglad og stolt af det.

Jeg er glad

Jeg elsker min nye sofaseng, som min mor har købt hos Hunique.

Endelig kan man ses!

Beaconlygten fra Ruffwear lyser rigtig dejlig op og man kan ses på lang afstand. Fungerer godt med forskellige farver og konstant eller blinkende lys. Stor anbefaling herfra.

Tilfreds kunde

Elsker mit nye legetøj

Jeg er super glad for mit nye legetøj, som jeg har købt hos Hunique.dk. Min JW Hol-ee Bottle er sjov, har knaselyd som en rigtig flaske og er god for både mig og mine babytænder.

Bertha

Tak for det

Bestilt varer en mandag og allerede tirsdag stod jeg med pakken i hånden - det kalder jeg hurtig levering. Derudover er varen af en fineste kvalitet, lækker blød og fluffy og begge hunde elsker den. Jeg har ikke en finger, at sætte på Hunique. De får mine allervarmeste anbefalinger.

Mille og Nala

Klar til gåtur

Jeg er vokset, så havde brug for et nyt halsbånd fra Hunique. Jeg er nu så fin ud på mine gåture med mit røde halsbånd med små sten i, og matchende line.

Fifi

God vejledning

Hunique er god til, at vejlede, og tilpasse til mine behov. Fik en fantastisk start hos min nye familie med en skræddersyet hvalpepakke fra Hunique. Jeg er naturligvis stadig kunde, og får mine varer leveret lige til døren.

Cito

Jeg ELSKER legetøj

Hunique har bare verdens bedste legetøj. Jeg elsker både bamser, bolde, noget der piver og alt muligt andet. Hos Hunique kan jeg få fyldt min legetøjskasse med kvalitetslegetøj, som holder rigtig længe.

Athena