ESSENTIAL BALANCE SMALL SIZE - 3 kg

209,00 DKK
Value for money
Regional cage free turkey
Del på
Beskrivelse

ESSENTIAL BALANCE er et single source protein fuldfoder med kalkun, ris og havre som de vigtigste ingredienser. BALANCE er markant anerledes end vores øvrige måltider, så læs godt med på nedenstående, inden du vælger BALANCE.

BALANCE tilbydes som en løsning for 4 forskellige situationer:

1: Ønsket om et lavprotein måltid. Der er blot 20% i BALANCE. Blander du BALANCE med et af vores LIVING måltider kan du selv styre proteinprocenten lidt opad. En fjerdedel af NAUTICAL LIVING vil eksempelvis give et proteinindhold på 22,5%.

2: Ønsket om at løse et problem med løs afføring. Kombinationen af kalkun, ris og havre er særligt sammensat til at balancere maven. ESSENTIAL BALANCE kan serveres alene, og kan også blandes med vores øvrige måltider ved denne udfordring. Det sidste oplagt ved tilbagevendende problemer.

3: Ønsket om et måltid fra ESSENTIALS, som er mere økonomisk tilgængeligt. Oplagt for alle der har måtte fravælge ESSENTIALS pga. af prisen, men er tiltrukket af vores værdier, mission og de resultater vi skaber for vores kunder. Storforbrugere uden mulighed for at gå hele ESSENTIALS vejen, har således nu en ny mulighed. Det giver særligt mening, når BALANCE bliver suppleret med vores måltider til aktuelle livsstilssituationer, såsom vores NAUTICAL til allergi og hud/pelsproblemer, CONTOUR til steriliserede, LARGE BREED til store hvalpe osv.

4: BALANCE er et single source protein måltid. Så ved allergi overfor eksempelvis æg, kylling, lam, okse eller fiskeproteiner, kombineret med ønsket om at servere ESSENTIALS, er BALANCE oplagt. Studér selv ingredienslisten, eller kontakt os for råd. Supplér evt. med friske proteinkilder, der ikke reageres på, således at proteinindtaget forøges.

 

Procenter
Tilberedt med frisk & tørret kalkun 30 %
Heraf frisk 20 % Protein 20,0 %
Fedt 10,0 %
Mineraler/Råaske 7,0 %
Fiber 4,0 %
Vand 8,5 %
Omega6 1,9 %
Omega3 0,8 %
Kalcium 1,4 %
Fosfor 0,9 %
Kcal/Kg 3300

Opskriften
Tørret og frisk kalkun, ris, havre, hørfrø, leverfond, kalkun- fedt, roetrævler, lucernespirer, vitaminer & mineraler, lakse- olie, tang, udtræk fra julesalat og yucca, kalciumkarbonat, glukosamin (185 mg/kg), chondroitinsulfat (130 mg/kg).

Pose & kroketstørrelse
ESSENTIAL BALANCE tilbydes i 3kg og 12kg. I posen med 3kg er kroketten tilpasset den mindre hund. Som tommelfingerregel vil hunde optil 10kg synes bedst om kroketten i 3kg poserne.