fbpx Siccaro tørredækkener - til din hund | hunique.dk
Corona Update!
Vi sender varer ud som normalt, og alle pakker behandles af så få hænder som muligt, og indenfor alle hygiejneregler.
Alle pakker bliver sendt til hjem til Jer. 
Vi oplever desværre længere leveringstid fra nogle af vores leverandører - men vi skynder os......Bestil gerne i god tid, så du har hvad du har brug for!

Siccaro tørredækkener - til din hund

Siccaro tørredækkener er udviklet med en unik Wet2Dry teknologi, som er baseret på et stærkt absorberende tekstil. Det fjerner 80-90% af vandet på en våd hund inden for 15 minutter. Ligeledes reducerer Supreme Pro lugten af "våd hund" og beskytter dermed også dit hjem og bil. Det er nemt at sætte på med en justerbar rem som fastgøres omkring maven med Siccaros 'ClickLock', der kan betjenes med en hånd eller med handsker på.

Siccaro Supreme Pro

Supreme Pro kan fåes i 7 forskellige størrelser, så de derved passer til de fleste hunde. De har ligeledes en ekstra lang nakke til, at dække og tørre hoved og ørerne.

Det er ideelt efter våde vandreture, badetid eller svømning, da det gør det muligt for hunde at blive varme og tørre med minimal opstyr. Har du et stort behov for tørring af din hund, fordi du bruger din hund til jagt, vandsport eller fordi den har en ekstremt krævende pels, så er Supreme Pro for dig. 

Siccaro Wetdog Spirit

Siccaro Wetdog Spirit har et robust ydrelag, som er meget slidstærkt, mens det indre lag er Wet2Dry teknologi. En Spirit er uundværlig efter jagten, hvor hunden ofte er våd og træt. Hundekåben suger effektivt vandet fra hundens pels, samtidig med den hjæper til langsom afkøling af hundens muskler.

Siccaro Splash

Siccaro Splash er en fantastisk løsning til familiehunden, som kommer våd hjem fra gåturen eller svømmeturen. Du minimerer fugt og skidt i dit hjem væsentligt, og du minimerer lugten af våd hund væsentligt.

Dragten optager 7 gange sin egen vægt, så giv blot hunden dragten på i 20 minutter, derefter har du en tør hund.
Basic by Siccaro findes i 5 forskellige størrelser. 

Læs mere om Siccaro supergode produkter på siccaro.com

Du er mere end velkommen til, at kontakte os, så vi sammen kan finde det rigtige dækken for netop din hund og jeres behov. 

 

Siccaro til våd hund på hunique.dk