Idag skal vi gøre det lidt ekstra lækkert - og så lidt lidt langsommere også. 

Jeg vil gerne han nyder det lidt længere, da han sluger både mad og snacks meget hurtigt. Til dagens hjemmelavet is/madportion bruger jeg en Concentric Circle Feeder. Det er en forholdsvis simpel slow feeder af rigtig god kvalitet, og så kan den tåle en tur i opvaskeren bagefter. 

Jeg bruger en halv kop fuld af hans normale foder, som er Essential Highland. En foder, som Faxe er super glad for, og spiser med velbehag. Så tilsætter jeg ca en kvart dåse. Idag går vi med Belcando laks. En dåsefoder af dejlig konsistens til denne opskrift, og så er lugten ikke så kraftig, hvilken også er en fordel, når jeg også vil komme den en tur i fryseren. 

Jeg tilsætter en smule Essential olie. Det får det hele til, at hænge godt sammen, og er super sundt for ham. Jeg blander og fylder det godt ud i feederen. Staniol over og en tur i fryseren. 

Efter halvanden time er den klar - Faxe nyder måltiden stille og roligt, og der er til ca. 30 min for ham. 

Velbekomme!

slow feeding på Hunique.dk
slow feeding på Hunique.dk
slow feeding på Hunique.dk
slow feeding på Hunique.dk
slow feeding på Hunique.dk