fbpx Hundeis | hunique.dk

Hundeis

Langt de fleste hunde elsker is, især når det er varmt. 
Det er skønt, at få noget kølende, når temperaturen er godt oppe. 


Hvis vi tilbyder vores hunde, at smage vores egne is, så kan vi - helt uden at ville det - komme til, at servere noget for dem, som de ikke har godt af. 
Der kan blandt andet indgå chokolade, være brugt rosiner eller druer som smagselement eller indgå mælk. 
Is baseret på mælk er generelt ikke en god idé til hunde. Efter hvalpes afvænning udvikler de fleste hunde nemlig hurtigt intolerans over for laktose. For stort indtag af mælk gennem mælkeis bør derfor frarådes. Dette kan blandt andet forårsage diarré, opkast og forstoppelse.  

Tilbud istedet en is, som er beregnet til hunde. Vores is fra Gelato er en lækker og sund is til din hund. 

Unipro is er et tilskudsfoder til hunde, som er både frisk, nærende og let fordøjelig. 

Det er nemt, at have med at gøre, da du blot blander de 60 gr. pulver i hvert beholderen, op med vand for at opnå 150 gr. is. Når vandet er kommet i, så luk hætten igen og omrystes godt.

Sættes herefter i fryseren i ca. 3 timer. Det færdige produkt skal opbevares i fryseren og anvendes inden for 10 dage fra tilberedelses dato.
Når isen er frossen, så skær den gerne ud i eksempelvis 4 stykker, så du ikke serverer for meget for hunden, ad gangen. 

Nyd din is mens hunden hygger med sin egen

Det er vigtigt, at hunden ikke får serveret kold is, som den får spist for hurtigt eller i for store mundfulde. det kan være svært, når det nu smager så godt, og din hund måske hellere vil bide stykker af. 
Ryst din Gelato is som anbefalet, og fremfor at fryse i beholderen, som er med, så hæld en halv is op i denne søde pingvin form. Kom den i fryseren, hvor der kan stables flere pingviner oven på hinanden, his ønsket. 
Nu kan hunden nyde isen, den kolde pingvin, og samtidig undgå, at få for store stykker. Pingvinen runder lidt bagpå, så den vipper frem og tilbage, når hunden slikker på den. Sæt dig nu tilbage, og nyd din is, mens din hund kan ligge ved siden af, og gøre det samme. 

Har du en småtspisende hund, som skal have noget mere fyldigt? Så kan du også med fordel tage vådfoder eller en fuldfoder på tube - komme i pingvinen og en smut i fryseren. Så har du både nedkøling, næringsrig mad og aktivering på samme tid. 

Yoghurt er også et alternativ

Denne yoghurt er beregnet til hunde. Det er et tilskudsfoder som er med til at holde dit kæledyrs tarmsystem i orden.

Der er 25 g. pulver i hvert produkt, som blandes op med varmt vand (20 gram) giver 40 gram yoghurt eller til 1 kant på bøtten.

Genluk produktet og ryst, sørg for at produktet er afkølet let inden det gives til dit kæledyr.

Denne yoghurt kan også bruges i pingvinen og blive afkølet inden der serveres.

Er din hund glad for eksempelvis agurk, vandmelon eller gulerod? En hurtig hundeis kan også laves ved at fryse disse, og fylde dem i formen . Når det er varmt, tages de op og serveres frosne for hunden.

Bon appetit!

Hundeis og alternativer på Hunique.dk