FENRIZ AKTIV BUNGEE CHASER M. FÅRESKIND på hunique.dk
FENRIZ AKTIV BUNGEE CHASER M. FÅRESKIND på hunique.dk
FENRIZ AKTIV BUNGEE CHASER M. FÅRESKIND på hunique.dk

FENRIZ AKTIV BUNGEE CHASER M. FÅRESKIND - 160 cm

Pris
249,00 DKK
Del på

Hele Fenriz Aktiv kollektionen er håndlavet legetøj, som er produceret i Polen. Dette belønningslegetøj har en høj kvalitet, hvor der er lagt en masse kærlighed i produktionen af hvert enkelt stykke legetøj. I og med, at det er håndlavet, så er hvert stykke helt unikt – der findes ikke to ens.

Denne Fenriz Aktiv Bungee Chaser m. Fåreskind er ideel at bruge som belønningslegetøj. Med håndtaget trækker du fåreskindet hen over jorden, så din hund har mulighed for at jagte det. Håndtaget gør det muligt for dig at holde legetøjet i bevægelse og dermed opretholde et højt spændingsniveau i træningen. Når din hund har jagtet fåreskindet, så lad den fange “byttet” og på den måde blive belønnet i jeres træning. Belønningslegetøjet er slidstærkt og bridrager til en interaktiv træning eller leg. Elastikstykket på det solide nylonbånd skåner din hunds nakke og din skulder, når der trækkes og ruskes i træningslegetøjet.

Hvad gør Fenriz Aktiv Bungee Chaser m. Fåreskind til noget specielt?

Det solide nylonbånd er 160cm langt og bidrager til, at du under træningen med din hund, kan stå oprejst. Belønningslegetøjet indeholder ingen farlige giftstoffer og har et særligt sikkerhedcertifikat til dyr. Det naturlige fåreskind, som kommer fra Muflon får i Polen, er børstet igennem for at opnå et blødt og lækkert resultat. De få produkter, som skindet er behandlet med er også tillladt børn. Når du træner med pels vil din hund i højere grad vænne sig til, at have med dyr at gøre. Derudover vil skindets naturlige lugt af får have en motiverende indflydelse og bidrage til at vække jagtinstinktet, gennem du og din hunds træning eller leg.

Specifikationer ved Fenriz Aktiv Bungee Chaser m. Fåreskind

  • Nylonbånd på 160cm
  • Fåreskindet kommer fra polske Muflonfår
  • Produceret i Polen
  • Belønningslegetøjet er sikkerhedscertificeret til dyr
  • Ingen brug af giftstoffer
  • Håndlavet legetøj

OBS tag gerne forbehold for en smule afvigelser i produktets størrelse. Fenriz Aktiv er håndlavet, så derfor kan det forekomme.