ZiwiPeak

Med en fordøjelighed over 95% , får dit kæledyr ved hver en mundfuld den bedste næring.

ZiwiPeak foder er det tætteste du kommer på den rå og naturlige føde, hunde indtager, når de lever frit i den vilde natur og foderet er let og bekvemt at tilberede; det kræver hverken nedfrysning eller optøning. Det er BARF - in a bag! Foderet passer derfor til såvel din som dit kæledyrs livsstil. Der bruges hverken konserveringsstoffer, fyldstoffer eller kornprodukter i foderet. Der bruges ingen kunstige tilsætningsstoffer. - Kun ægte kød, hjerte, lever, nyre, kallun og ben, hoki fisk og muslinger, så foderet på naturlig vis indeholder udsøgte vitaminer og mineraler.

100% naturlig og komplet foder til din hund.

ZiwiPeak er produceret i New Zealand og håndpakket i små batches hver dag og benytter kun de bedste råvarer fra den New Zealandske natur, for at sikre din hunds sundhed gennem hele livet. Scoop Science. ZiwiPeak Air-dried er en unik lufttørringsproces, hvor man bevarer et højt naturligt protein niveau og gør foderet mere koncentreret i små mængder. Dette betyder at du vil fodre din hund med en mindre daglig mængde sammenlignet med tørfoder, råt eller dåsefoder. Alt græsfodret kød, organer, fisk og skaldyr er fra etiske og bæredygtige lokale kilder, der overholder strenge New Zealandske standarder. Fodret er nemt at håndtere, det kræver ikke tilsat vand eller opbevaring på køl.

Du skal blot servere! Hos ZiwiPeak går man aldrig på kompromis med råvarerne. I stedet bruges der nøje udvalgt kød, organer, fisk, skaldyr og knogler og bruger disse til at fremstille ZiwiPeak i deres familieejet virksomhed i New Zealand, hvor alle ingredienserne bliver til deres lufttørrede produkter.

Det absolut bedste BARF produkt

ZiwiPeak tror på at naturen i sig selv indeholder de reneste råvarer for en sund ernæring. Det er derfor at ZiwiPeak er fri for vækstfremmere eller tilføjede hormoner. ZiwiPeak indeholder ingen kartofler, korn, ris, soja, og ingen hvede, ikke tilsat sukker eller glycerin og ingen biprodukter - kun rent kød! En kødæder/rovdyr, som din hund, er bygget til et foder som er rig på protein, fedt fra rent kød. Derfor bruges der aldrig kornprodukter, majs, soja, hvede, kartofler eller ris.

I stedet indeholder hundefoderet fra ZiwiPeak præcis det din hund har behov for. Ingredienslisten er kortere end de fleste, men fodret indeholder kun det vigtigste! Vidste du at New Zealandsk grønlæbet musling kun findes i New Zealand? ZiwiPeak benytter grønlæbet musling i alle deres opskrifter, som et sundt tilskud til fodret.

ZP DOG AIR-DRIED LAMB på hunique.dk
ZP DOG AIR-DRIED LAMB
Pris
319,00 DKK
Se mere
ZP DOG AIR-DRIED CHICKEN på hunique.dk
ZP DOG AIR-DRIED CHICKEN
Pris
319,00 DKK
Se mere
ZP DOG AIR-DRIED BEEF på hunique.dk
ZP DOG AIR-DRIED BEEF
Pris
319,00 DKK
Se mere